1 / 52   

De dinertafel is gedekt! (foto: Ginette van de Laar)
Wat is daarop uw antwoord?
In juni en september 2020 zullen er opnieuw 'wedding bells' in Casa San Carlo klinken: dan vieren 2 bruidsparen hun huwelijksweekend bij ons: zullen elkaar hun ja-woord geven in Monteleone d'Orvieto! Wij zijn zeer vereerd dat we hun 'weddingplanners' mogen zijn.

Trouwen in Italië; wie droomt daar nu niet van? Elkaar het ja-woord geven op een prachtige zonnige dag, in een schitterende omgeving... Met een glas prosecco in de hand uitkijken over de heuvels van Umbrië en Toscane: romantischer kan niet!

Casa San Carlo is ideaal om uw huwelijksdag te vieren en bijvoorbeeld met uw familie en bruidspersoneel te logeren. Invliegende gasten kunnen in de nabije omgeving worden ondergebracht- bijvoorbeeld in een van de andere huizen die wij verhuren.
Torben en Klaartje helpen u graag met de organisatie van catering, vervoer, aperitivo, bruidstaart, kapper en (live) muziek voor uw speciale feestdag!

Kiest u voor een sfeervolle huwelijksvoltrekking in de open lucht, in de tuin van Casa San Carlo? Of wilt u onder een prachtig fresco-plafond in de 'comune' (het gemeentehuis) uw ja-woord geven? Toasten op het bruidspaar met een glas prosecco én de bruidstaart kan overal: in de tuin bij het zwembad óf op het schattige Piazza del Torrione in het dorp Monteleone d'Orvieto. De prachtige vergezichten lenen zich uitstekend voor foto's.
Vervolgens een diner onder de portcio, een feest in de grote zaal beneden... Alles onder 1 dak!

Wilt u een offerte ontvangen voor uw huwelijksfeest in Casa San Carlo? Stuur ons dan gerust een email: info@casasancarlo.com

De foto's hiernaast tonen de huwelijken van:

1) Rens & Stephy: juni 2019
2) Mike & Sharony: juni 2019
3) Debbie & Sandra, die in 2018 hun prachtige bruiloft met 55 gasten uit Nederland en Sardinie vierden.
4) Andrew & Gemma, die hun intieme huwelijk met 30 Engelse vrienden in de tuin van Casa San Carlo bezegelden (en daarna genoten van een geweldig diner & feest) in oktober 2015.
5) Wendy en Mark, die op 5 september 2015 in het theater van Monteleone'voor de Italiaanse wet trouwden en een knalfeest gaven in Casa San Carlo.
6) Mike en Fiona, die elkaar op 29 mei 2014 in de tuin van Casa San Carlo het jawoord gaven;
7) Remco en Mariëlle, die op 6 oktober 2012 in Casa San Carlo trouwden;
8) Wendy en Kris, die in mei 2011 hun huwelijksweek bij ons vierden.
9) Sikke en Menke, die hun grootse feestdag met 110 gasten in september 2010 vierden.