1 / 44   

De Engelse Andrew en Gemma trouwden in de tuin van Casa San Carlo (oktober 2015)
Wat is daarop uw antwoord?
Hoera, op 15, 16 en 17 juni 2018 zal Casa San Carlo weer geheel in het teken staan van een prachtige bruiloft! Torben & Klaartje gaan als 'wedding planners op lokatie' weer vrolijk aan de slag om dit huwelijksweekend tot één groot feest te maken!
En ook in mei 2019 zullen er 'wedding bells' in Casa San Carlo klinken: dan geven Rens & Stephanie elkaar hun ja-woord bij ons!

Trouwen in Italië; wie droomt daar nu niet van? Elkaar het ja-woord geven op een prachtige zonnige dag, in een schitterende omgeving... Met een glas prosecco in de hand uitkijken over de heuvels van Umbrië en Toscane: romantischer kan niet!

Casa San Carlo is ideaal om uw huwelijksdag te vieren en bijvoorbeeld met uw familie en bruidspersoneel te logeren. Invliegende gasten kunnen in de nabije omgeving worden ondergebracht- bijvoorbeeld in een van de andere huizen die wij verhuren.
Torben en Klaartje helpen u graag met de organisatie van catering, vervoer, aperitivo, bruidstaart, kapper en (live) muziek voor uw speciale feestdag!

Kiest u voor een sfeervolle huwelijksvoltrekking in de open lucht, in de tuin van Casa San Carlo? Of wilt u onder een prachtig fresco-plafond in de 'comune' (het gemeentehuis) uw ja-woord geven? Toasten op het bruidspaar met een glas prosecco én de bruidstaart kan overal: op het balkon van Casa San Carlo, in de tuin bij het zwembad óf op het schattige Piazza del Torrione in het dorp Monteleone d'Orvieto! De prachtige vergezichten lenen zich uitstekend voor foto's.
Vervolgens een borrel op het balkon van Casa San Carlo, een diner in de tuin of onder de portcio, een feest in de grote zaal beneden... Alles onder 1 dak!

Wilt u een offerte ontvangen voor uw huwelijksfeest in Casa San Carlo? Stuur ons dan gerust een email: info@casasancarlo.com

De foto's hiernaast tonen de huwelijken van:

1) Andrew & Gemma, die hun intieme huwelijk met 30 Engelse vrienden in de tuin van Casa San Carlo bezegelden (en daarna genoten van een geweldig diner & feest) in oktober 2015.
2) Wendy en Mark, die op 5 september 2015 in het theater van Monteleone'voor de Italiaanse wet trouwden en een knalfeest gaven in Casa San Carlo.
3) Mike en Fiona, die elkaar op 29 mei 2014 in de tuin van Casa San Carlo het jawoord gaven;
4) Remco en Mariëlle, die op 6 oktober 2012 in Casa San Carlo trouwden;
5) Wendy en Kris, die in mei 2011 hun huwelijksweek bij ons vierden.
6) Sikke en Menke, die hun grootse feestdag in september 2010 vierden.