Kijk snel op www.CASASANCARLO.SHOP voor topwijnen en superolijfolie!
Wij bezorgen al het lekkers uit UmbriŽ bij u thuis!
In 2008, na ons eerste seizoen in Casa San Carlo namen we wat liters zelfgeplukte en versgeperste extra vergine olijfolie mee als kerstcadeautje.
De olijfolie viel in de smaak, en na jarenlang watbestelformuliertjes rond te mailen, besloten we een echte webshop op te zetten.
En omdat onze gasten altijd zo van onze wijnselectie in de bar van Casa San Carlo genieten tijdens hun vakantie, mogen onze favoriete Umbrische wijnen natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken! 
Het resultaat: CASA SAN CARLO. SHOP

In onze webwinkel kan iedereen in Nederland en België makkelijk zijn favoriete wijnen en verse olijfolie bestellen. Zodat iedereen het hele jaar door van al het lekkers uit Umbrie kan genieten.
U leest hier alles over Umbrië als wijngebied, over de nieuwe oogst olijfolie (geplukt half november) en de ruim 50 Umbrische wijnen die we in huis hebben. En natuurlijk prosecco & spumante voor extra feestelijke dagen en gelegenheden. U leest, kiest, klikt en betaalt, en wij doen de rest. U krijgt uw bestelling zo snel mogelijk thuis bezorgd.
En natuurlijk maken we ook graag cadeaupakketten en kerstpakketten op maat! Dus bent u zelfstandige en wilt u uw klanten op een leuke, originele en lekkere manier verrassen, laat het ons weten. Wij maken met uw wensen en budget in het achterhoofd een uniek pakket voor u klaar en bezorgen dat bij het juiste adres. In deze pakketten kunt u natuurlijk ook kazen, salumi en producten als truffel bestellen. Salute!

Neem zelf snel een kijkje: www.casasancarlo.shop