1 / 8   

Yoga & Geniet Vakantie 6-13 juni 2020
Na opnieuw een geweldige yogaweek in juni 2019 organiseren we met veel plezier ook volgend jaar de 6e editie van de Yoga & Geniet Vakantie in Casa San Carlo!

Van zaterdag 6 juni - zaterdag 13 juni 2020 zal Casa San Carlo opnieuw een enthousiaste groep yoga-beoefenaars & levensgenieters ontvangen.

De Yoga & Geniet-vakantie biedt de deelnemers een unieke combinatie van ultieme ontspanning, heerlijk eten & drinken, cultuur, natuur en natuurlijk... veel yoga!
Onder leiding van Annemarie Braun van Zorg voor Body and Mind in Bodegraven beoefenen de cursisten dagelijks 2 uur yoga (Power/Ashtanga Yoga en Vinyasa Flow Yoga). Na de les zorgen Torben en Klaartje iedere ochtend voor een uitgebreid ontbijt en iedere avond staat er een heerlijke (al dan niet vegetarische) Italiaanse maaltijd voor de deelnemers klaar.
De dag wordt ’s avonds afgesloten met milde yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

De Yoga en de meditatielessen, het ontbijten en avondeten gebeuren altijd in groepsverband; de rest van de dag zijn de deelnemers vrij om te doen en laten wat ze willen! Bijvoorbeeld lekker te genieten van het zwembad, naar een wijnproeverij te gaan, een van de mooie steden in de stad te bezoeken, lekker te shoppen... Alles kan!

Niets hoeft, alles mag: de kunst van het leven genieten staat in Casa San Carlo voor op! En het mooie is: eventuele meereizende partners die geen behoefte hebben aan yoga en/of meditatie, genieten ondertussen van het heerlijke zwembad of de prachtige omgeving.

Schrijf je in, en geef jezelf een geweldige yogaweek cadeau! Voor meer informatie en inschrijvingen, bekijk deze link

Meld je aan via email bij Torben en Klaartje: info@casasancarlo.com
Of bij Annemarie: info@annemariebraun.nl