1 / 17   

Direct alle techniek in praktijk kunnen brengen, mèt aanwijzingen van de docent terplaatse! Een unieke kans om intensief les te krijgen.
‘Het portret als ontmoeting’ door topfotograaf Duco de Vries
UITVERKOCHT: ER ZIJN GEEN PLEKKEN MEER BESCHIKBAAR VOOR Duco's Masterclass 2020:
Schrijf je in voor de 4e editie in september 2021!


Duco de Vries - Masterclass Potretfotografie -
'Het portret als ontmoeting'

Na 2 geweldige inspirerende en succesvolle edities van deze unieke Masterclass Portretfotografie in 2018 en 2019, organiseren we Editie nr. 3 van dinsdag 15 t/m zaterdag 19 september 2020.

Iedereen was zò enthousiast over het inhoudelijk niveau van de lessen van Duco dat we met recht kunnen zeggen: dit is écht een unieke Masterclass van topkwaliteit.

Schrijf je dus ook in voor deze geweldige fotografiecursus-en-minivakantie-in-één!
Je krijgt zéér intensieve, professionele & persoonlijke begeleiding van een Nederlandse topfotograaf, terwijl je heerlijk kunt genieten van het mooie Umbrie, heerlijk eten & drinken geserveerd krijgt en je in een fijn appartement op een prachtige lokatie logeert.

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA >>

Topfotograaf Duco de Vries heeft opdrachtgevers in binnen- en buitenland en is al meer dan 15 jaar 1egraads docent aan de Fotoacademie in Amsterdam.
In haar laatste baan in Nederland als boekenuitgever werkte Klaartje samen met Duco aan zijn fotoboek 'Bikers in Holland'. Sinds haar emigratie naar Italie wilde ze 'altijd nog eens iets samen organiseren 'met haar nieuwe 'thuis' Umbrie als prachtig decor. 

Met zijn enorme aanstekelijke enthousiasme en bevlogenheid voor portretfotografie weet Duco vanaf de eerste minuut zijn groepje studenten te boeien en tot prachtige eindresultaten te stimuleren. Alle deelnemers van de eerste 2 edities zijn ontzettend onder de indruk van zijn geweldige inzet en kennis. Stuk voor stuk benadrukten ze dat er tijdens deze 4 dagen zòveel aspecten aan de orde komen, dat je vèèl meer leert dan tijdens een maandenlange cursus in Nederland.

Insteek van de Masterclass:
Wat maakt een portret verrassend & pakkend? Waar moet je technisch op letten, hoe communiceer je optimaal met de geportretteerde (die je wellicht niet eens kent)? Niet alleen de technische aspecten van goede portretfotografie komen aan bod, maar zeker ook de benadering van het 'object', de setting & de juiste lokatiekeuze spelen een belangrijke rol.

Je logeert 4 heerlijke nachten in Casa San Carlo, je krijgt geweldige Italiaanse maaltijden & wijnen voorgeschoteld, bakt je eigen pizza in de houtoven én hebt genoeg vrije tijd om van het mooie Umbrie en ons zwembad te genieten.
Masterclass & Mini-break in één!

Dus waar wacht jij, gevorderd amateurfotograaf, nog op?
Schrijf je in per email: info@casasancarlo.com.
en neem gerust contact met ons op voor al je vragen!


We hopen je volgend jaar in september 2021 te mogen ontvangen!