1 / 14   

Een lekker licht en knus huisje!
Casa 'Giulia'
Los van het huis, aan de achterkant, staat de Giulia, een 'piccola casetta', dat we, na aankomst in Italië in februari 2008 naar ons toen 6-maanden oude dochtertje hebben vernoemd.

Dit knusse appartementje/huisje heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed, met aangrenzend de douche, wastafel en het toilet. De slaapkamer heeft een muurventilator voor de warmere maanden.
De keuken is uitgerust met alle kookbenodigheden (potten en pannen, bestek en borden, glazen en bekers), een koffiezetapparaat, een broodrooster, een starterspakketje met azijn, olijfolie, suiker, zout en peper), een ijskast en oven.
Er staat bovendien een tweepersoons slaapbank. Je kunt hier dus ook met 1 of 2 kinderen logeren als je wilt. Klein maar fijn.... en in de zomer leef je toch buiten!

Wat we ook vaak doen: de slaapbank zetten we buiten op het overdekte terrasje, en als er 1 kind te gast is plaatsen we een eenpersoonsstretcher of babybedje in de woonkeuken. Dan is er meer ruimte dan als de slaapbank uitgeklapt staat.

En hoe prettig: je hebt voor het huisje gewoon je eigen stuk gras, je eigen terras met tafel, stoelen en parasol.

De studio is ideaal voor mensen die een beetje privacy willen of die gewend zijn te kamperen en niet al te veel ruimte 'binnen' hoeven te hebben.

Het woonoppervlak is 30 m2.