1 / 15   

Appartement 'Bolsena'
Op de tweede etage bevinden zich 2 appartementen: Bolsena en Monteleone.

Aan de rechterzijde van het huis ligt het lichte, heel ruime en gezellige appartement Bolsena. Het heeft 1 grote slaapkamer, met 1 tweepersoonsbed en 1 enkel bed. Er is genoeg ruimte om bijvoorbeeld nog een kinderbedje te plaatsen.

In de grote woonkeuken staat bovendien een tweepersoonsslaapbank. U kunt hier dus met 5 volwassenen en nog een klein kindje verblijven.
De badkamer is heel ruim en licht, met een grote douche, toilet en wastafel, wat erg prettig is voor bijvoorbeeld gezinnen die veel ruimte in de badkamer nodig hebben.

Vanuit de woonkeuken kijkt u naar de oude boerderijen van de buren en de olijfbomen op de heuvels. Vanuit de slaapkamer kijkt u op het zwembad. Het is een grieflijk appartement, er staat een boekenkast met lectuur en literatuur voor wie wat wil lezen.

Alle gasten die in appartement Bolsena verblijven, maken uiteraard gewoon vrij gebruik van het terras beneden als ze hun maaltijd, ontbijt of borrel lekker buiten willen nuttigen. Zoals ieder jaar blijkt: vanwege de gezelligheid zitten ook de gasten die wel een eigen terras hebben vaak 'gewoon' beneden in de tuin... misschien omdat het dicht bij de gemeenschappelijk bar is :-)!

De keuken is volledig ingericht (allerlei pannen en kookgerei, borden & bestek, glazen en bekers, snijplanken, koffiezetapparaat, broodrooster, 4 pits fornuis, een 'starters'-kit met olijfolie, azijn, suiker, peper en zout, afwasmiddel en afwasborstel), een grote ijskast met vriesgedeelte.
NB: er is gèèn afwasmachine in het appartement. Er is een magnetron voor algemeen gebruik in de gemeenschappelijke woonkamer/bar.

Het woonoppervlak van appartement Bolsena is 50 m2.