Algemene Voorwaarden Casa San Carlo 2019/2020
BETALINGSVOORWAARDEN
* Binnen 7 dagen nadat u een bevestiging heeft gekregen op uw reserveringsaanvraag dient u 40% van het totale huurbedrag (inclusief eindschoonmaak) vooruit te voldoen. Nadat wij uw aanbetaling ontvangen hebben, is uw reservering definitief.
* Uiterlijk 6 weken voor aankomst bent u het restant huurbedrag verschuldigd; u kunt dat op dezelfde rekening storten als de aanbetaling.
* Indien u reserveert binnen 6 weken voor aankomst, betaalt u direct de gehele huursom om de reservering definitief te maken.
* Bij aankomst in Casa San Carlo dient u een borg te betalen van € 100,- in kontanten. Eventuele schade tijdens uw verblijf of noodzakelijke extra schoonmaakkosten verrekenen we met deze borg. We controleren het appartement voor uw vertrek en restitueren de borg direct als alles in orde is.

ANNULERINGSKOSTEN
* Bij annulering tot 4 maanden voor aankomst krijgt u uw aanbetaling terug, minus € 50,- reserveringskosten.
* Bij annulering tussen 4 maanden en 6 weken voor aankomst bedragen de annuleringskosten 40% van de huursom (inclusief eindschoonmaak).
* Bij annulering binnen 6 weken voor aankomst bedragen de annuleringskosten 100% van de huursom.

AANSPRAKELIJKHEID
Tijdens uw verblijf in de vakantiewoning bent u als huurder volledig aansprakelijk voor de gehuurde vakantiewoning, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. Elke schade moet onmiddellijk aan de eigenaar gemeld worden. De kosten van de schade zijn eventueel te verhalen op uw reisverzekering. Wij raden u aan deze voor uw vakantie af te sluiten. De eigenaar aanvaardt geen verantwoordelijkheid in geval van persoonlijk letsel, verlies, diefstal van of schade geleden door de huurder inclusief zijn gezelschap, hoe dan ook veroorzaakt.