1 / 11   

Idyllisch plekje in de 'borgho Perumpetto', vlakbij Casa San Carlo
Aan dezelfde straat als Casa San Carlo (Vocabolo Perumpetto) ligt Studio Perumpetto.
Het ligt op 10 minuten lopen (4 minuten rijden) van Casa San Carlo, vlak achter de grote ruïne die je vanuit onze voortuin ziet. 
Studio Perumpetto is een charmant, los staand gebouwtje met groene luiken, een leuk huisje voor 2 - maximaal 3 personen (niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar).
Er is wifi geinstalleerd.

Achter de groene luiken aan de linkerkant bevinden zich openslaande deuren naar de keuken met een eettafel en de knusse zithoek met open haard.
Via een paar treden daalt u af naar de badkamer met douche, wastafel en toilet en naar de tweepersoonsslaapkamer met prachtige kledingkast en openslaande deuren naar de tuin. Daar kunt u lekker op het gras zonnen, of een boekje lezen in de schaduw van de pergola, begroeid met druiven die naar aardbeien smaken.

De huidige studio was vroeger de stal van het hoofdhuis ernaast. Het hoofdhuis is in bezit van een Italiaanse dame die in Rome woont. Slechts heel af en toe komt zij in augustus naar het huis voor een kort weekend (de afgelopen 3 zomers is zij bijvoorbeeld in het geheel niet geweest).

De gasten van studio Perumpetto mogen uiteraard vrij gebruik maken van het zwembad van Casa San Carlo, en maken gebruik van alle andere diensten die we in Casa San Carlo aanbieden (dineravonden, bar, etc).

Studio Perumpetto is bezet in de volgende periodes:
* woensdag 17 juli - vrijdag 25 juli 2019.
* zaterdag 27 juli - zaterdag 3 augustus 2019.
* zaterdag 3 augustus - zaterdag 10 augustus 2019.
* van zaterdag 10 - 17 augustus 2018.

Voor overige beschikbaarheid en prijzen emailt u ons op: info@casasancarlo.com